Despre noi

Despre SOS Vet

Ingrijire de calitate superioara pentru prietenul tau

Suntem echipa SOSVet, un cabinet veterinar situat in Sectorul 4 al Bucurestiului, cu o experienta de peste 10 ani in ingrijirea animalelor de companie. Inca de la infiintarea noastra, am avut un obiectiv clar: de a oferi cele mai bune servicii medicale pentru animale, astfel incat fiecare animal de companie sa se simta iubit si in siguranta in orice moment.

Echipa noastra de medici veterinari este formata din profesionisti calificati, cu experienta in tratarea tuturor tipurilor de animale, de la caini si pisici, la pasarile si animalele mici. In plus, am investit in echipamente de ultima generatie, astfel incat sa putem oferi cele mai avansate metode de diagnosticare si tratament pentru problemele de sanatate ale animalelor de companie.

In cabinetul nostru, oferim o gama larga de servicii pentru animalele de companie, inclusiv grooming, operatii chirurgicale, vaccinari, farmacie si petshop. Serviciul de grooming oferit de noi este unul profesional, iar prietenul tau cu patru picioare va fi rasfatat si ingrijit cu mare grija. In plus, suntem specializati in efectuarea operatiilor chirurgicale pentru animalele de companie, cu o experienta vasta in interventiile chirurgicale, de la cele de rutina la cele mai complexe.

La SOSVet, suntem dedicati sa ne asiguram ca animalul tau de companie este sanatos si fericit, si de aceea oferim si servicii de vaccinare si control periodic, pentru a preveni aparitia si dezvoltarea bolilor. In cazul in care animalul tau are nevoie de medicamente, iti oferim si o farmacie cu o gama larga de produse medicale pentru animalele de companie.

Pentru a oferi o experienta completa pentru animalul tau, am inclus si un petshop in cabinetul nostru, cu o selectie variata de hrana, jucarii si accesorii pentru animalele de companie.

Suntem mandri sa fim una dintre cele mai respectate clinici veterinare din Bucuresti si sa ajutam la mentinerea sanatatii si fericirii animalelor de companie. Veniti sa ne cunoasteti si sa beneficiati de experienta noastra in ingrijirea animalelor de companie.

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne acum

Suntem mereu aici pentru tine si prietenul tau necuvantator – contacteaza-ne pentru a programa o vizita la cabinetul SOSVet!

Contacteaza-ne